Privatlivspolitik Hirtshals Havnefond Nyhedsbrev

- om indsamling og anvendelse af personoplysninger for abonnenter på Nyhedsbrev

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed samtykke til, at Hirtshals Havnefond må sende mig e-mails og lignende meddelelser vedrørende nyheder, tilbud og information vedrørende virksomheden. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at Hirtshals Havnefond kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

 

Behandling af personoplysninger iht. dit samtykke

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser fra Hirtshals Havnefond ("Selskabet", "vi", "os" eller "vores") afgiver du en række personoplysninger, herunder dit navn og e-mailadresse.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af relevant information om eksempelvis VE-lovgivning, vindmølleprojekter, udbud af vindmølleandele, invitation til arrangementer om samme emner mv. Dine oplysninger vil blive opbevaret så længe du er tilmeldt og vil blive slettet straks efter afmelding.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant jf. ovenfor.

Vi anvender tredjeparter til såvel hosting/opbevaring som behandling af persondata/-oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Som registreret har du visse rettigheder, som vi som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Du kan kontakte os og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at vi begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os. Du kan endvidere kontakte os, såfremt du ønsker at udnytte din ret til dataportabilitet. Vi kan kontaktes ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:

Hirtshals Havnefond
CVR-nr. 39 61 14 30
Grøngasvej 13
9760 Vrå
E-mail: info@hirtshalshavnefond.dk              

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Vi anerkender, at gennemsigtighed er et løbende ansvar og vil derfor løbende gennemgå og opdatere vores privatlivspolitik.

Privatlivspolitikken er senest opdateret den 1. juni 2018.